Elk jaar worden door grote en kleine partners in Vlaanderen, Nederland en daarbuiten tientallen activiteiten georganiseerd tijdens de Week van he t Nederlands. Organiseer jij in de eerste week van oktober een lezing, debat, workshop, wedstrijd of voorstelling rond taal, het Nederlands en aanverwante thema’s? De inschrijvingen voor de Week van het Nederlands zijn vanaf nu geopend. Je evenement toevoegen doe je via dit formulier.

Deelname is gratis en iedereen mag activiteiten aanmelden – zolang ze met het Nederlands te maken hebben natuurlijk. Wij zetten je evenement tussen de activiteiten op onze site, en nemen het mee in onze promotiecampagne. Hoe vroeger je je aanmeldt, hoe groter de aandacht via sociale media en nieuwsbrieven. En misschien belandt je evenement zelfs in de Taalkrant die we tijdens de Week verspreiden.

Vragen? Mail ons

Twijfel je nog? Wil je even van gedachten wisselen of met iemand sparren over je plannen? Aarzel dan niet om te mailen naar anouk@deburen.eu. Anouk van Kampen, coördinator van de Week van het Nederlands, denkt graag met je mee. Samen maken wij de Week van het Nederlands.