YALFU Young Adult Festival Utrecht

Op 2 oktober 2022 keert het succesvolle YA-festival terug naar TivoliVredenburg. Onze vaste host Samya Hafsaoui interviewt de beste internationale en Nederlandse YA-schrijvers over hun laatste boeken. Alle auteurs zullen na afloop signeren en er is weer een kleine YA-markt. Tickets zijn inclusief een goodiebag met o.a. twee gratis YA-boeken.

Live op het podium voert Samya gesprekken met de Syrisch-Canadese auteur Zoulfa Katouh (As Long as the Lemon Trees Grow), de Amerikaanse Mackenzi Lee (Montague Siblings-series) en de Engelse Gina Chen (bekend van de NYT Bestseller Violet, vervloekt en verwoest). Uit Nederland en België zijn bovendien te gast: Rani de Vadder (bekend van Wattpad en haar boeken bij Hamley Books), Nadine Swagerman (Aan de andere kant van geluk) en popjournalist en debutant Stefan Raatgever (De jongen die van de klif sprong en zacht terecht kwam).

Daarnaast is er dit jaar een panelgesprek met Booktokkers Noah de Campos Neto (@jetweedevader), Melissa Pijpers (@melissabooks) & Mylene van Musscher (@love_booksnl), helemaal gewijd aan Booktok. Zij gaan in gesprek over de rol van Tiktok, volgers, fanfiction, tiktok-communities, viral video’s en al het andere rondom de #Booktok-community.

Zoals elk jaar is er ook weer een YA-markt en is er boekverkooop en zijn er signeersessies.

Reacties zijn gesloten.